Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΦΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΦΥΡΙΩΤΩΝ


« Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.2109637737
                                                                                           
6944504656


                                                    ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΟΣ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ



1. ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

2. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

3.ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Δ. ΕΦΥΡΑΣ

4. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΦΥΡΑΣ

5. ΜΜΕ


κ. Δήμαρχε,


όπως πληροφορηθήκαμε από τον έντυπο τύπο και από τους τοπικούς φορείς της Εφύρας επίκειται μεταφορά και κατάργηση του Γυμνασίου Εφύρας στο Σιμόπουλο. Σαν Σύλλογος των Απανταχού Εφυριωτών θεωρούμε απαράδεκτη την κίνηση του Δημάρχου Ήλιδας κ.Γιάννη Λυμπέρη να ανακοινώνει τη διάλυση του Γυμνασίου Εφύρας.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες μιας κοινωνίας που θα καλούσε τις τοπικές κοινωνίες, τους θεσμικούς φορείς της και να γινόταν διάλογος ώστε να ενημερωθούν και να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Σας γνωρίζουμε ότι το Γυμνάσιο Εφύρας πληρεί όλες τις προδιαγραφές για ένα σύγχρονο Γυμνάσιο που θα ζήλευαν και άλλες περιοχές της πατρίδας μας.

Μας εκπλήσσει,λοιπόν, η μονομερής απόφαση του Δημάρχου Ήλιδας , εν αγνοία όλων, ακόμα και του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς ίχνος δημοκρατικού διαλόγου.

Σας ενημερώνουμε ότι θα μας βρείτε όλους απέναντί σας και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μην γίνει πράξη η μη νόμιμη αυτή απόφαση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Κύριε Δήμαρχε, δεν κλείνουμε σχολεία για οικονομικούς λόγους αλλά στηρίζουμε την μάθηση των παιδιών μας με οποιοδήποτε κόστος.

Κύριε Δήμαρχε, σας καλούμε σε ένα δημοκρατικό διάλογο στην Εφύρα παρουσία δημοτικών συμβούλων και όλων των φορέων , για να σας τονίσουμε για άλλη μια φορά, όπως κι εσείς σημειώσατε στις 19/12/2010 στο Γυμνάσιο Εφύρας εκφράζοντας τον θαυμασμό σας ,το έργο που επιτελείται στο Γυμνάσιο Εφύρας από τους καθηγητές και τους μαθητές όλα αυτά τα χρόνια.

Κύριε Δήμαρχε, δεν διαλύεις ένα σχολικό συγκρότημα σύγχρονο και λειτουργικό αντικαθιστώντας το με λυόμενες αίθουσες.

Γνωστοποιούμε , λοιπόν, και σε εσάς και στην διοίκηση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ότι δεν θα το επιτρέψουμε.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΦΥΡΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: