Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ)

http://www.hamogelo.gr/ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΦΥΡΙΩΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Τα λόγια του ημερολογίου του είναι η πολύτιμη κληρονομιά που μας άφησε.Η φωνή μιας παιδικής καρδιάς που μας άγγιξε βαθιά και μας κινητοποίησε Η φωνή που μιλάει στις συνειδήσεις όλων μας και μας δείχνει το δρόμο. Η αποστολή που μας ανέθεσε δύσκολη και ο αγώνας που καθημερινά δίνουμε άνισος. Πολλά τα προβλήματα των παιδιών. Πολλά παιδιά έχουν ανάγκη ένα ζεστό σπιτικό, μια αγκαλιά, ένα «χαμόγελο». Εμείς προσπαθούμε και θέλουμε να δώσουμε «χαμόγελο» σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και αγωνιούμε, αν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα, κάθε φορά που ένα παιδί μας χρειάζεται. Δεν έχουμε δικαίωμα και δεν πρέπει να λέμε «όχι» σε ένα παιδί που έχει την ανάγκη μας. (ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ)
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΦΥΡΙΩΤΩΝ (Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ <ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ> ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: